Reportase Kursus: Kue kering gaya baru untuk persiapan lebaran

Ramadhan akan segera tiba. Kenangan merayakan indahnya bulan Ramadhan dan persiapan lebaran kembali menari-nari di pikiran kita. Terbayang nikmatnya menyantap aneka kue kering yang tersaji di meja tamu, membuat hati ini tidak sabar untuk segera merayakan lebaran. Nah coba kue apa saja yang selalu tersaji dimeja..? boleh dong jika lebaran kali ini tersaji kue kering gaya baru, tidak hanya kue kering klasik saja yang selalu tersedia.

Kursus kue kering gaya baru ini ternyata cukup diminati oleh peserta. Semua peserta antusias belajar bersama, membentuk bersama dan mencicip bersama, cihuyyy deh  Materinya  adalah membuat Almond  Cookies, Blue Berry Othelo Cookies, Snow ball Coconut Cookies, Regal Butter cookies. “Rasanya enak tidak terkira”, begitu  komentar peserta menggambarkan aneka kue kering ini.  Apalagi ketika snowball coconut cookies keluar dari oven lalu diicip…”wahh rasanya seperti kukis kaleng yang enak itu loh bu….” Hm..ya..ya..ya… bu guru pun tersenyum. Tuh kan bikin penasaran kan dengan kue kering gaya baru, tentunya saja penggunaan Blue Band Master Gold Magarine menjadi kunci dari kuker yang wangi, enak dan renyah

Nah tunggu apalagi, yuk segera siapkan diri untuk membuat kue kering menyambut lebaran….selain mudah dibuat dan bisa menjadi varian lain dari sajian kue kering lebaran ya.. (ea)

 

Kursus NCC didukung penuh oleh Blue Band Master www.ufs.com

About the author  ⁄ NCC Indonesia

9 Comments

  • Reply
    ira
    June 1, 2015

    Mau tanya, bu. Kalau kita buat cookies pake blue band master apa tidak perlu lagi butter? Biasanya saya bikin kuker pake wysman & blue band (yg biasa) dg perbandingan 50:50. Tp sptnya hrg wysman thn ini lbh mahal. Makanya saya ada rencana mau pake blue band master. Terima kasih atas jawabannya bu.

  • Reply
    August 29, 2021

    fantastic issues altogether, you simply won a new reader.
    What would you recommend about your post that you made a few days ago?
    Any sure?

  • Reply
    August 30, 2021

    Thanks for every other wonderful post. Where else could anyone get that type of info in such an ideal method of writing?
    I have a presentation subsequent week, and I’m on the look for such info.

  • Reply
    September 1, 2021

    you are in point of fact a good webmaster. The site loading
    velocity is amazing. It kind of feels that you are doing any distinctive trick.
    In addition, The contents are masterpiece. you’ve performed a magnificent process in this matter!

  • Reply
    September 1, 2021

    Thanks , I have just been searching for info approximately this subject for a long time and yours is the best I’ve came upon so far.
    However, what about the bottom line? Are you sure concerning the source?

  • Reply
    September 3, 2021

    Hey there! I just wanted to ask if you ever
    have any trouble with hackers? My last blog
    (wordpress) was hacked and I ended up losing a few months
    of hard work due to no back up. Do you have any solutions to protect against
    hackers?

  • Reply
    September 4, 2021

    Definitely consider that which you said. Your favourite justification seemed to be on the net
    the simplest thing to keep in mind of. I say to you, I definitely get annoyed at the same time as people think about worries that they plainly do not know about.
    You managed to hit the nail upon the top and outlined out the entire
    thing with no need side effect , people can take a signal.
    Will likely be back to get more. Thanks

  • Reply
    September 5, 2021

    Thanks for sharing your thoughts about the.
    Regards

  • Reply
    September 5, 2021

    magnificent put up, very informative. I’m wondering why the other specialists of this sector don’t
    notice this. You should continue your writing. I am confident,
    you’ve a huge readers’ base already!